Maatwerk bouwprojecten in Rijsenhout en omstreken

Bouw- en Aannemersbedrijf W.M. Maaskant is een gerenommeerde onderneming. Vrijwel elke klus nemen we aan, voor particulieren en bedrijven (alleen geen projectmatige woningbouw) in Rijsenhout en omstreken. ‘Bouw vertrouwd’ is onze slogan en wij streven dan ook naar een vertrouwensband met u als klant.

Gespecialiseerde aannemers

Achtergevel huis

Bouw- en Aannemersbedrijf W.M. Maaskant levert maatwerk op basis van de ideeën en wensen van de opdrachtgever. Daarbij vinden we flexibiliteit en service even belangrijk als de hoge kwaliteit van ons werk. Natuurlijk maken we van tevoren duidelijke prijsafspraken met u. Zo weet u van tevoren al wat de uiteindelijke kosten zullen zijn. 


Wij hebben vaste contacten met een aantal architecten uit de regio. Uiteraard is het mogelijk om uw eigen architect in het bouwproces te betrekken.

Badkamer

Oude bouwstijlen en authentieke elementen in woningen en bedrijfspanden wil men vaak behouden. Daarom wordt steeds vaker gekozen voor renovatie en restauratie. Gezien de ervaring die wij hebben opgebouwd is het niet vreemd dat wij ons daar ook in hebben gespecialiseerd.


Heeft u vragen over een bouwproject voor uw woning of bedrijf? Neem dan contact met ons op. 

Stel uw vraag

Aannemer nodig voor maatwerk bouw?

Wilt u een daklicht laten plaatsen of originele elementen in uw woning restaureren? De gerenommeerde aannemer Bouw- en Aannemersbedrijf W.M. Maaskant verzorgt graag uw maatwerk bouwprojecten in en rond Rijsenhout. Bel direct 029 734 08 22 of 06 53 642 502 om kennis te maken.